Stacks Image 108
Stacks Image 111
Stacks Image 161

inspectie's - standaard in 4K

inspecties vormen een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Dit doen wij voor verschillende instanties, zowel binnen de industrie, verzekeraars als de overheid.
Ook volume metingen met GPS way point's zijn mogelijk ...

Vanaf Mei 2014 vliegen we standaard, zonder extra kosten voor de opdrachtgever, met camera's die 4K opname kwaliteit ondersteunen. Uiteraard is het filmen in full HD ook nog steeds mogelijk.
Stacks Image 731
De mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van warmtebeelden in combinatie met een drone zijn zeer divers. Alles wat aan temperatuurverschillen onderhevig is. is in principe meetbaar. Het maakt daarbij voor het beeld niet uit of het dag of nacht is ...

Als deze temperatuurverschillen zich voordoen op grote hoogte of op lastig bereikbare plaatsen, bied een van onze FLIR inspectiedrone's veelal uitkomst. Heeft u specifieke vragen met betrekking tot de mogelijkheden dan kunt op onze
contactpagina een van onze medewerkers benaderen voor meer informatie …
Stacks Image 254

monumenten

Monumenten en lastig bereikbare delen van gebouwen of daken van gebouwen en huizen zijn met onze drone's eenvoudig in beeld te brengen, zowel in overzicht's als detailshots.

Een andere interessante toepassing is onze drone met FLIR camera.
FLIR camera's genereren, door middel van kleuren of monochrome technieken in verschillende spectra een zogenaamd warmtebeeld. ...

FLIR

Stacks Image 252
Al naar gelang het type warmtebeeld camera zijn nuances in totale duisternis zichtbaar.

Ook is het op deze mannier mogelijk om warmte lekken en mogelijk storingen in installaties, turbines en dergelijk al in een vroeg stadium te detecteren, temeer omdat de installatie in veel gevallen niet hoeft te worden stilgelegd …

nachtzicht

Met behulp van een speciale aanpassing kan de piloot in het donker exact zien hoe de vlucht verloopt, terwijl de drone voor ieder ander (vrijwel) niet zichtbaar is in de duisternis ...
Stacks Image 737
De verlichting van de drone is uitschakelbaar, waardoor de drone onzichtbaar word voor de personen of voertuigen die men volgt..
Hiermee is het mogelijk om in absolute duisternis opnamen te maken.
Personen lichten dan grijs/wit op tegen een zwarte achtergrond...het heetste deel wordt het meest wit...
Stacks Image 100
Wie wij zijn
De medewerkers van VideoDrone hebben allemaal hun oorsprong binnen de film, tv, fotografie, techniek of een combinatie daarvan.

Wij zijn een groep zeer gedreven en enthousiaste collega's die het maken van mooie aerial' s, gecombineerd met het plezier van het vliegen graag met onze opdrachtgevers delen.

Door het commercieel vliegen met onze zelfgebouwde drone's zijn we altijd in staat om de meest nieuwe technieken in de praktijk te testen. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers altijd de zekerheid dat we met degelijk en modern, goed onderhouden materiaal werken.
Neem Contact Op
Tarieven en algemene informatie:
Vincent van Schijndel
E: vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
Vragen over vliegen en techniek
Vincent van Schijndel
E vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
Vragen over speelfilm & dramaproducties
Vincent van Schijndel
E vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
voor overige vragen klik
hier
of bekijk onze
FAQ
--
bezoek adres:
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
Regelgeving
VideoDrone is één van de weinige bedrijven die een bedrijfsontheffing hebben van IL&T, waardoor we gerechtigd zijn om binnen de geldende regelgeving commerciële vluchten met een RPAS uit te voeren.

Hiermee zijn we één van de zeer weinige gecertificeerde bedrijven die in Nederland deze diensten mogen aanbieden.

VideoDrone levert gespecialiseerde arial's, zowel foto als video, voor vrijwel alle omroepen en productiehuizen in Nederland en het bedrijfsleven. Daarnaast mogen wij ons verheugen in een groeiend aantal buitenlandse opdrachtgevers.


Hieronder een overzicht van de camera's waarmee wij kunnen vliegen:
Panasonic GH3 / GH4
Canon ; 5d, 7d, c300, c500
Sony ; F5/F55
Red ; Scarlet, Epic, Dragon

Mocht de gewenste camera niet in bovenstaande lijst voorkomen, vraag dan naar de mogelijkheden.
Stacks Image 1074