VideoDrone SegWay Field Service is vanaf heden volledig beschikbaar...

Stacks Image 111
Stacks Image 108
Stacks Image 4916

Wereldwijd de enige ...

Drone's vervoeren met een segway. VideoDrone is de bedenker van deze nieuwe toepassing! Vooralsnog zijn wij het enige en eerste bedrijf wereldwijd dat deze fantastische service aanbied!
Nog nooit was het zo eenvoudig om op moeilijk bereikbare plaatsen snel en gericht drone's in te zetten.
Stacks Image 731

Primeur!

Onze unieke SegWay Field Service is nu volledig beschikbaar in Nederland en delen van Europa. Wij geven u graag een demonstratie!
Stacks Image 5020

Nu standaard in 4K

Vanaf Mei 2014 vliegen we standaard, zonder extra kosten voor de opdrachtgever, met camera's die 4K opname kwaliteit ondersteunen. Uiteraard is het filmen in full HD ook nog steeds mogelijk.

Drone draagframe ...

Geheel in eigen beheer hebben wij een speciaal gestabiliseerd draagframe voor montage en transport van een drone op een segway ontwikkeld.
Hierdoor is het mogelijk om de relatief kwetsbare drone's ook in ruw terrein, waar bijvoorbeeld een auto niet kan komen, veilig te vervoeren. Het transport gebeurt standaard door twee personen met twee segway's:
één voor de drone en één voor de accessoires.
Stacks Image 5015
Overal waar een auto of ander transportmiddel lastig of niet kan komen bied onze SegWay Field Service uitkomst. Een complete drone-set met ten minste twee man bediening en alle bijbehorende accessoires is op deze manier makkelijk te verplaatsen en snel op lokatie inzetbaar. Standaard werken we met twee segway's, maar indien gewenst leveren wij extra segways om crew-members en opdrachtgevers ook snel ter plaatse te brengen.

SegWay Field Service ...

Doordat we werken met minimaal twee geheel voor dit doel aangepaste segway's kunnen we ook de nodige accu's, zenders en beeldschermen meenemen. Hierdoor is een lange vliegduur zonder vertraging ook op lastig bereikbare plaatsen goed te realiseren.
Stacks Image 5025
Uiteraard is de SegWay Field Service niet beperkt tot natuurgebieden en bij voorbeeld industriële omgevingen. Ook in verstedelijkt gebied is onze service een uitkomst.
Wanneer meerdere locaties binnen een stad, dorp of industriegebied moeten worden bezocht, dan garandeert de
SegWay Field Service een snelle, gerichte inzet, vrijwel ongehinderd door verkeer, één-richting's straten of vertragende files en werkzaamheden aan de weg. Ook bij (semi-live) tv producties kunnen we de drone-crew snel en geruisloos verplaatsen tussen meerdere locaties. Dit is bijvoorbeeld handig als één of meerdere personen gevolgd moeten worden die op verschillende plaatsen opdrachten moeten vervullen.
Stacks Image 1876

Mogelijkheden...

De mogelijkheden zijn zeer divers en met deze nieuwe service bieden wij een krachtige aanvulling op onze professionele werkwijze. Heeft u specifieke vragen over onze SegWay Field Service, aarzel dan niet ons te benaderen voor een advies op maat!
Wie wij zijn
De medewerkers van VideoDrone hebben allemaal hun oorsprong binnen de film, tv, fotografie, techniek of een combinatie daarvan.

Wij zijn een groep zeer gedreven en enthousiaste collega's die het maken van mooie aerial' s, gecombineerd met het plezier van het vliegen graag met onze opdrachtgevers delen.

Door het commercieel vliegen met onze zelfgebouwde drone's zijn we altijd in staat om de meest nieuwe technieken in de praktijk te testen. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers altijd de zekerheid dat we met degelijk en modern, goed onderhouden materiaal werken.
Neem Contact Op
Tarieven en algemene informatie:
Vincent van Schijndel
E: vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
Vragen over vliegen en techniek
Vincent van Schijndel
E vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
Vragen over speelfilm & dramaproducties
Vincent van Schijndel
E vincent@videodrone.nl
T: 085 201 7421
--
voor overige vragen klik
hier
of bekijk onze
FAQ
--
bezoek adres:
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
Regelgeving
VideoDrone is één van de weinige bedrijven die een bedrijfsontheffing hebben van IL&T, waardoor we gerechtigd zijn om binnen de geldende regelgeving commerciële vluchten met een RPAS uit te voeren.

Hiermee zijn we één van de zeer weinige gecertificeerde bedrijven die in Nederland deze diensten mogen aanbieden.

VideoDrone levert gespecialiseerde arial's, zowel foto als video, voor vrijwel alle omroepen en productiehuizen in Nederland en het bedrijfsleven. Daarnaast mogen wij ons verheugen in een groeiend aantal buitenlandse opdrachtgevers.


Hieronder een overzicht van de camera's waarmee wij kunnen vliegen:
Panasonic GH3 / GH4
Canon ; 5d, 7d, c300, c500
Sony ; F5/F55
Red ; Scarlet, Epic, Dragon

Mocht de gewenste camera niet in bovenstaande lijst voorkomen, vraag dan naar de mogelijkheden.
Stacks Image 1074